Πολυχώρος δεξιώσεων Majestic Roof Garden

ο Majestic Roof Garden είναι ένας πολυχώρος εκδηλώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει την εκδήλωσή σας σε μια από τις 3 πολυτελείς του αίθουσες.

Πολυχώρος δεξιώσεων Majestic Roof Garden

Σας καλωσορίζουμε στον ξεχωριστό πολυχώρο δεξιώσεων, Majestic Roof Garden!

Το Majestic Roof Garden είναι ένας πολυχώρος εκδηλώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει την εκδήλωσή σας σε μια από τις 3 πολυτελείς του αίθουσες. Επιλέξτε ανάμεσα στην αίθουσα Grand, την αίθουσα Hall ή το Roof Garden Ανάλογα με το μέγεθος της δεξίωσής σας και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού του. Το Majestic Roof Garden αναλαμβάνει τη διοργάνωση κάθε απαιτητικής εκδήλωσης κοινωνικής ή εταιρικής. Από παιδικά party και δεξιώσεις γάμου / βάπτισης έως party σχολών χορού και εταιρικά events. Ένα πακέτο παροχών σχεδιασμένων για κάθε περίσταση ώστε να ευχαριστήσει κάθε οικοδεσπότη και κάθε καλεσμένο!

Αίθουσα Grand: Ευρύχωρη & Μεγαλόπρεπη

Η κλιματιζόμενη κλειστή αίθουσα χωρητικότητας άνω των 400 ατόμων παρέχει πλήθος παροχών που ικανοποιούν κάθε σας απαίτηση. Κλιματισμός, δωρεάν parking, ασύρματο wifi, γεννήτρια παροχής ρεύματος και δυνατότητα τέλεσης μυστηρίου γάμου ή βάπτισης στο Παρεκκλήσι Αγ.Πολυκάρπου – Τιμίου Σταυρού που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας.

Αίθουσα Hall: Ζεστή & Φιλόξενη

Η μικρή, κλλειστή αίθουσα του Majestic Roof Garden μπορεί να φιλοξενήσει έως 240 άτομα, δίνοντας στη δεξίωσή σας έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα. Οι παροχές υψηλών προδιαγραφών θα αφήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας πλήρως ικανοποιημένους αφού δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τις παροχές της αίθουσας Grand.

Roof Garden: Μαγευτική κάτω από τα αστέρια

Η ιδανική επιλογή για διοργανώσεις κατά τους θερινούς μήνες. Το Roof Garden με την ανεμπόδιστη θέα, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει μέχρι 400 άτομα στον ονειρικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από τα αστέρια!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Πολυχώρο Δεξιώσεων Majestic Roof Garden

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε