Πολυχώρος δεξιώσεων Lagonissi Falls

Το πλήρως ανακαινισμένο Κτήμα Lagonissi Falls άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για όσους ψάχνουν έναν χώρο δεξιώσεων μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα πολυτελή.

Πολυχώρος δεξιώσεων Lagonissi Falls

Σας καλωσορίζουμε στον ξεχωριστό πολυχώρο δεξιώσεων, Lagonissi Falls!

Το πλήρως ανακαινισμένο Κτήμα Lagonissi Falls άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για όσους ψάχνουν έναν χώρο δεξιώσεων μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα πολυτελή. Για 20 χρόνια το Κτήμα Delago φιλοξενούσε δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Η αναμόρφωση του χώρου διήρκεσε 2 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων ανακαινίστηκε τόσο η εσωτερική αίθουσα δεξιώσεων όσο και ο εντυπωσιακός περιβάλλοντας χώρος.

Η αίθουσα δεξιώσεων

Κυριαρχεί το σίδερο και το γυαλί. Ο συνδυασμός των υλικών προσδίδει στο χώρο μια άκρως μοντέρνα αίσθηση και ταυτόχρονα εξυπηρετεί τη διοργάνωση κάθε εκδήλωσης – κοινωνικής ή επαγγελματικής.

Με την επιλογή του συγκεκριμένου χώρου στο κτήμα Lagonissi Falls σας εγγυώμαστε ότι κανένα καιρικό φαινόμενο δε θα αποτελέσει εμπόδιο στην ολοκλήρωση της εκδήλωσής σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ο εξωτερικός χώρος

Στο σχεδιασμό του κτήματος Lagonissi Falls δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική και η παραμικρή λεπτομέρεια μελετήθηκε ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να θαυμάζουν το χώρο απ’ όπου και αν βρίσκονται!Πρόκειται για μια καταπράσινη έκταση με πλατάνια διαμορφωμένη με αγάπη.

Το γραφικό εκκλησάκι βρίσκεται μέσα στις βουκαμβίλιες και μπορεί να φιλοξενήσει την τέλεση του μυστηρίου του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας.

Τα δύο μεγάλα πετρόχτιστα επίπεδα με τους φοίνικες και την πισίνα, διαχωρισμένα από δύο εντυπωσιακούς καταρράκτες στο κέντρο τους, φιλοξενούν τους καλεσμένους σας ενώ ο μεγάλος καταρράκτης τραβάει όλα τα βλέμματα.

Catering

Η προσοχή μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια των παροχών που σας προσφέρει το Κτήμα Lagonissi Falls φαίνεται και στην επιλογή της συνεργασίας με το M+M Catering, που έχει επίσης πάνω από 20 χρόνια δράσης στο χώρο του catering και της διοργάνωσης εκδηλώσεων σε επιλεγμένους χώρους.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Πολυχώρο Δεξιώσεων Lagonissi Falls

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε