Πολυχώρος Δεξιώσεων στη Βάρκιζα - Βουλιαγμένη

Ο Πολυχώρος δεξιώσεων στην παραλιακή, σας περιμένει για να φιλοξενήσει ονειρεμένες εκδηλώσεις που θα αφήσουν εποχή!

Πολυχώρος δεξιώσεων στη Βάρκιζα – Βουλιαγμένη

Λίγα μόνο χλμ έξω από την Αθήνα, με εύκολη πρόσβαση μέσω της Λεωφόρου Σουνίου, το στολίδι της Βάρκιζας σας περιμένει για να διοργανώσετε εκδηλώσεις που θα αφήσουν εποχή!

Στον υπέροχο Πολυχώρο μας στην παραλιακή, ο γαλάζιος ορίζοντας του ουρανού μπλέκεται με την πανοραμική θέα στο Σαρωνικό κόλπο, συνθέτοντας μία μοναδική ατμόσφαιρα ικανή να ντύσει κάθε γαμήλια δεξίωση. Ο Πολυχώρος είναι διαμορφωμένος σε πολλαπλά επίπεδα με πολυτελείς εγκαταστάσεις και υψηλές προδιαγραφές υπηρεσιών, ικανές να μετατρέψουν κάθε ξεχωριστή εκδήλωση γάμου ή βάφτισης σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες, οι εκδηλώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν περιμετρικά της πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων, και οι δυνατότητες χωρητικότητες κυμαίνονται από 100 έως 700 άτομα

Για τις χειμερινές σας δεξιώσεις γάμου ή βάφτισης, ο Πολυχώρος διαθέτει 3 πολυτελείς, κλειστές αίθουσες, χωρητικότητας 100, 350 και 600 καθισμάτων αντίστοιχα.

Το σύνολο των παροχών συμπληρώνουν οι σύγχρονες εγκαταστάσεις οπτικοακουστικών μέσων και εφέ, η ελεύθερη πρόσβαση για ΑΜΕΑ, η εγγύτητα σε εκκλησία και η άδεια χρήσης βεγγαλικών!

Ραντεβου – κρατησεις – επικοινωνια: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Πολυχώρο δεξιώσεων στη Βάρκιζα – Βουλιαγμένη

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε