Πολυχώρος Δεξιώσεων στην Αθήνα

Σας καλωσορίζουμε στον πολυχώρο δεξιώσεων στην Αθήνα, ένα μίνιμαλ και φινετσάτο χώρο εκδηλώσεων με θέα το λόφο της Ακρόπολης και του Φιλοπάππου

Πολυχώρος δεξιώσεων στην Αθήνα

Σας καλωσορίζουμε στον ξεχωριστό πολυχώρο δεξιώσεων, στην καρδιά της Αθήνας!

Ένας μοναδικός χώρος διαμορφωμένος με έμπνευση και φαντασία, ο Πολυχώρος δεξιώσεων στην Αθήνα δημιιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα και για τη δική σας δεξίωση. Με δυνατότητα να φιλοξενήσει από 50 έως 300 άτομα κατά περίπτωση, ο Πολυχώρος δεξιώσεων στην Αθήνα είναι η κατάλληλη επιλογή για δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων που κερδίζουν τις εντυπώσεις με την ποιότητα και την διακριτική πολυτέλεια.

Ο Πολυχώρος δεξιώσεων στην Αθήνα μπορεί επίσης να φιλοξενήσει επιχειρηματικές διασκέψεις, εταιρικές παρουσιάσεις, επιστημονικές ημερίδες, συνεδριακά γεύματα, πολιτικές συγκεντρώσεις, πολιτικούς γάμους και άλλες εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων. Το υψηλό prestige, τα ιδιαίτερα καλαίσθητα στοιχεία, η πλήρης αυτονομία των αιθουσών του πολυχώρου και η υπευθυνότητα στο service είναι εκείνα τα στοιχεία που συνηγορούν στην επιτυχία της αίθουσας. Το εντυπωσιακό αίθριο και η εσωτερική αίθουσα με τη μινιμαλιστική αισθητική, αναδεικνύουν το αστικό τοπίο και την αξεπέραστη θέα στους λόφους της Ακρόπολης και του Φιλοπάππου.

Ο Πολυχώρος εκδηλώσεων βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση από τους κύριους οδικούς άξονες της πρωτεύουσας αλλά και το μετρό. Μεταξύ των υπόλοιπων παροχών του συμπεριλαμβάνονται οι επαγγελματίες παρκαδόροι, στάθμευση-υποδοχή, στολισμός και διακόσμηση του χώρου, Dj με πλήρη ηχητική κάλυψη και πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ, με ράμπες για εύκολη μετακίνηση παντού.

Ραντεβου – κρατησεις – επικοινωνια: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον Πολυχώρο Δεξιώσεων στην Αθήνα

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε