Κτήμα Γάμου στο Τατόι

Το Κτήμα Γάμου στο Τατόι σας περιμένει για να διοργανώσετε εξαιρετικές προσωπικές εκδηλώσεις.

Κτήματα γάμου στο Τατόι

Η νέα προσθήκη στα M+M Κτήματα Δεξιώσεων βρίσκεται στο Τατόι, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Τατοΐου!

Με εύκολη πρόσβαση, πολύ κοντά στη συμβολή της οδού Τατοΐου και της Λεωφόρου Κύμης και με μοναδική θέα το καταπράσινο βουνό της Πάρνηθας, το Κτήμα Γάμου στο Τατόι είναι ο κατάλληλος χώρος για πολυτελείς εκδηλώσεις γάμου και βάπτισης, προσωπικές εκδηλώσεις, εταιρικά event και συνέδρια καθώς και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση.

Το Κτήμα Δεξιώσεων στο Τατόι διαθέτει προσεκτικά επιμελημένους χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν δεξιώσεις τόσο κατά τους θερινούς όσο και κατά τους χειμερινούς μήνες. Ο λόγος αφ’ενός για τη χειμερινή κλειστή αίθουσα, η οποία προσφέρεται για κάθε είδους χειμερινή εκδήλωση γάμου ή βάπτισης αλλά μετατρέπεται εύκολα και σε συνεδριακό χώρο και εταιρικό event, με χωρητικότητα 350 καθήμενων καλεσμένων. Εκτός όμως από την εσωτερική αίθουδα εκδηλώσεων, το Κτήμα Δεξιώσεων στο Τατόι διαθέτει και έναν πλήρως επιμελημένο και κατάλληλα διαμορφωμένο κήπο, με ροτόντες χωρητικότητας 700 ατόμων και εξοπλισμένο χώρο για χορό και ορχήστρα.

Το Κτήμα Δεξιώσεων στο Τατόι διαθέτει ιδιωτικό parking 1500m2 με προσωπικό parking, χώρο υποδοχής των καλεσμένων και προσφοράς welcome cocktail, καθώς επίσης όλοι οι χώροι του κτήματος είναι προσβάσιμοι για άτομα ΑΜΕΑ.

Ραντεβου – κρατησεις – επικοινωνια: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Δεξίωση στο Τατόι

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε