Κτήμα Γάμου στο Μαρκόπουλο

Επιλέξτε το Κτήμα Δεξιώσεων στο Μαρκόπουλο για μοναδικές προσωπικές εκδηλώσεις, που αγγίζουν την τελειότητα

Κτήματα γάμου στο Μαρκόπουλο

Σας παρουσιάζουμε το μοναδικό Κτήμα Δεξιώσεων στο Μαρκόπουλο!

Καλωσήρθατε στο ένα χώρο μοναδικής αισθητικής και τεράστιας εμπειρίας στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, το μοναδικό Κτήμα Δεξιώσεων στο Μαρκόπουλο. Στο ξεχωριστό κτήμα εκδηλώσεων στο Μαρκόπουλο θα έχετε την ευκαιρία να διοργανώσετε και τη δική σας εκδήλωση, με υψηλή αισθητική και συνέπεια, από το Α ως το Ω.

Το Κτήμα Δεξιώσεων στο Μαρκόπουλο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, με εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής οδού και της πρώτης εξόδου για Μαρκόπουλο. Διαθέτει μία πληθώρα χώρων οι οποίοι με την κατάλληλη διακόσμηση και καθοδήγηση θα φιλοξενήσουν και τη δική σας δεξίωση. Ξεκινώντας τη δεξίωσή στο Κτήμα γάμου στο Μαρκόπουλο, μπορείτε να τελέσετε το ίδιο το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης εντός του κτήματος, εφόσον διαθέτει ένα γραφικό εκκλησάκι για αυές ακριβώς τις περιπτώσεις. Οι καλεσμένοι σας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το μυστήριο, στον αύλιο χώρο της εκκλησίας, στον ειδικά διαμορφωμένο κήπο της.

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι σας θα πάρουν μία πρώτη γεύση από τη δεξίωση που θα ακολουθήσει, με ένα welcome drink στο χώρο υποδοχής του Κτήματος. Η συνέχεια θα γραφτεί στον εξωτερικό χώρο του Κτήματος, δίπλα στην πισίνα, όπου οι ειδικά διακοσμημένες ροτόντες θα περιμένουν να ξεκινήσει η εκδήλωσή σας. Οι καλεσμένοι σας θα μαγευτούν από το συνδυασμό της καταπράσινης φύσης του κήπου και του στοιχείου της πέτρας με την οποία έχει επενδυθεί ο εξωτερικός χώρος. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει χωρητικότητα 700 ατόμων. Εναλλακτικά, για τους χειμερινούς μήνες, μπορείτε να επιλέξετε την εσωτερική αίθουσα 400 ατόμων. Η εσωτερική αίθουσα του Κτήματος επικοινωνεί εύκολα με τον εξωτερικό χώρο, μέσω της αυτόματης οροφής, δίνοντας σας ευελιξία.

Το Κτήμα Δεξιώσεων στο Μαρκόπουλο διαθέτει ιδιωτικό parking στην είσοδο του Κτήματος, δωμάτιο “φρεσκαρίσματος” για το ζευγάρι ή εγκαταστάσεις απόλυτης προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ

Ραντεβου – κρατησεις – επικοινωνια: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Δεξίωση στο Μαρκόπουλο

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε