Κτήμα Γάμου στο Λαγονήσι

Το Κτήμα Εκδηλώσεων στο Λαγονήσι σας υπόσχεται κορυφαίες διοργανώσεις γάμου και βάπτισης, με μοναδική αισθητική και αξεπέραστο επίπεδο υπηρεσιών

Κτήματα γάμου στο Λαγονήσι

Καλωσήρθατε στο Κτήμα Δεξιώσεων στο Λαγονήσι!

Σας καλωσορίζουμε σε ένα πανέμορφο και ολοκαίνουριο Κτήμα Δεξιώσεων στο Λαγονήσι, επμελημένο με μοναδική αισθητική και μαεστρία ώστε να μπορεί να καλύψει και τις πιο απαιτητικές δεξιώσεις. Το Κτήμα Δεξιώσεων στο Λαγονήσι καλύπτει μία έκταση 2 στρεμμάτων, εντός της οποίας το όραμά σας για μία μοναδική δεξίωση θα πάρει σάρκα και οστά.

Το Κτήμα Δεξιώσεων στο Λαγονήσι βρίσκεται σε ιδανική απόσταση από το κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστια, καθώς είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω της Αττικής οδού. Μπορείτε να προσεγγίσετε το Κτήμα στο Λαγονήσι μέσω των 2 εισόδων που διαθέτει, και στη συνέχεια να κατευθυνθείτε στο άνετο ιδιωτικό Parking, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει.

Η δεξίωσή σας θα ξεκινήσει από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο υποδοχής, όπου οι καλεσμένοι σας θα δοκιμάσουν το welcome drink και θα αφήσουν τις ευχές τους προς εσάς. Στη συνέχεια οι καλεσμένοι σας θα κατευθυνθούν στον κύριο χώρο της δεξίωσης, σε έναν καταπράσινο κήπο. Ο κύριος χώρος της εκδήλωσης διαθέτει χωρητικότητα 450 καθήμενων σε ξύλινες ροτόντες ή 1000 ορθίων για cocktail party. Επιπλέον, στο Κτήμα δεξιώσεων στο Λαγονήσι, μπορούν να φιλοξενηθούν και μεσημεριανές ή απογευματνές εκδηλώσεις, καθώς οι καλεσμένοι σας θα προστατεύονται από τον ήλιο με μεγάλες και κομψές τέντες.

Σκεπτόμενοι τις δικές σας ανάγκες, το Κτήμα Γάμου στο Λαγονήσι διαμόρφωσε τους χώρους του ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει ολοκληρωμένα κάθε δεξίωση γάμου ή βάπτισης. Έτσι, στο χώρο του κτήματος βρίσκεται και ένα πολύ γραφικό παρεκκλήσι, επενδυμένο με μοναδικές αγιοργραφίες και χτισμένο σε αιγαιοπελαγίτικη αισθητική, στο οποίο μπορούν να τελεστούν το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης σας. Οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να παρακαλουθήσουν όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, από το πλακόστρωτο προαύλιο της εκκλησίας.

Η προσωπική σας εκδήλωση γάμου ή βάπτισης θα ολοκληρωθεί στην πίστα χορού, όπου εσείς και οι καλεσμένοι σας θα διασκεδάσετε υπό τους ήχους και των φώτων του υπερσύγχρονου εξοπλισμού. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στα άνετα σαλονάκια, έχοντας μοναδική θέα στο βουνό και στη θάλασσα. Όσο για τους μικρούς σας καλεσμένους, αυτοί σίγουρα θα παίζουν και θα διασκεδάζουν με την ψυχή τους υπό την επίβλεψη ανιματέρ.

Επιλέξτε το Κτήμα Γάμου στο Λαγονήσι για τις δικές σας προσωπικές δεξιώσεις, και σας εγγυώμαστε ότι η αισθητική και η άψογη διοργάνωση θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Ραντεβου – κρατησεις – επικοινωνια: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Δεξίωση στο Λαγονήσι

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε