Κτήμα δεξιώσεων στον Αυλώνα

Σε έναν καταπράσινο χώρο 12 στρεμμάτων, πολύ κοντά στην Αθήνα αλλά μακριά από την βοή της πόλης διοργανώνουμε την δική σας εκδήλωση δίνοντας χρώμα και εικόνες για εσάς, προσφέροντας μία εμπειρία μοναδική και αξέχαστη. Όλα ξεκινούν μόλις φτάσετε στο Κτήμα μας στον Αυλώνα.

Κτήματα γάμου στον Αυλώνα

Μακριά από τη βοή της πόλης, στον Αυλώνα Αττικής, βρίσκεται ένα κτήμα 12 στρεμμάτων ικανό να μαγεύσει και τους πιο απαιτητικούς διοργανωτές γάμων!

Διοργανώνοντας τον γάμο σας στο κτήμα μας στον Αυλώνα, αρχικά θα βρείτε να σας περιμένει το προσωπικό μας στην περγκόλα – κιόσκι στην υποδοχή, βεβαιώνοντας ότι όλα είναι έτοιμα για μια αξέχαστη βραδιά. Τα πετρόχτιστα μονοπάτια θα σας οδηγήσουν στον κεντρικό χώρο της δεξίωσης, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε τη θέα της υπέροχης Πάρνηθας, την εντυπωσιακή βλάστηση και τους πανύψηλους κέδρους του ίδιου του κτήματος. Το μαγευτικό σκηνικό ολοκληρώνεται από ένα φωτιζόμενο καταρράκτη με εντυπωσιακές λίμνες και το πετρόχτιστο barbeque.

Στη δική σας εκδήλωση οι παροχές δεν σταματούν εδώ. Η μουσική θα παίζει μέχρι το πρωί, χωρίς περιορισμούς στο ωραρίου και θα έχετε έναν αποκλειστικά δικό σας ξενώνα διακοσμημένο σε vintage στυλ για να καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Ο χώρος στάθμευσης του κτήματος μας στον Αυλώνα έχει χωρητικότητα 300 αυτοκινήτων και διαθέτει έμπειρο valet parking, ενώ το προσωπικό στην υποδοχή, την γκαρνταρόμπα και τις τουαλέτες φροντίζει ώστε οι καλεσμένοι σας να νιώσουν άνετα.

Ραντεβου – κρατησεις – επικοινωνια: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Δεξίωση στον Αυλώνα

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε