Εκδήλωση στον Άγιο Στέφανο

Η πολυτέλεια και η άνεση των βορείων προαστίων συνδυάζονται άψογα στο κτήμα εκδηλώσεων μας στον Άγιο Στέφανο

Κτήματα γάμου στον Άγιο Στέφανο

Το Κτήμα γάμου στον Άγιο Στέφανο, λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της Αθήνας, στα βόρεια προάστια της Αττικής σας περιμένει για μια ξεχωριστή εμπειρία ελληνικής φιλοξενίας & παράδοσης

Ο καταπράσινος και πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος του Κτήματος διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να εξυπηρετήσει κάθε είδος εκδήλωσης. Με δύο ξεχωριστούς εξωτερικούς χώρους, διαφορετικών διαστάσεων, με συνολική χωρητικότητα 700 ατόμων σε καθιστό γεύμα και 2000 σε όρθιο, cocktail party, ετοιμαστείτε για την πιο αξέχαστη νύχτα της ζωής σας.

Η απέριττη ομορφιά της φύσης και η λιτή & κομψή διακόσμηση συντελούν στη δημιουργία του ιδανικού φόντου για να σκηνοθετήσετε μια μοναδική εκδήλωση. Μεταξύ των υπόλοιπων παροχών του Κτήματος μας στον Άγιο Στέφανο συμπεριλαμβάνονται το ιδιωτικό parking με παρκαδόρο, στάθμευση-υποδοχή, δωμάτιο ζευγαριού, στολισμός και διακόσμηση του χώρου, Dj με πλήρη ηχητική κάλυψη. Επιπλέον ο χώρος διαθέτει πλήρη κάλυψη ασύρματο δικτύου WiFi και είναι προσβάσιμος για ΑΜΕΑ, με ράμπες για εύκολη μετακίνηση παντού.

Ραντεβου – κρατησεις – επικοινωνια: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Δεξίωση στον Άγιο Στέφανο

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε