Κτήμα Γάμου στις Αφίδνες

Στις Αφίδνες, κοντά στα πρώτα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, βρίσκεται ένας ιδιαίτερος και προσεγμένος χώρος, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, ιδανικός για κάθε είδους εκδήλωση.

Κτήμα γάμου στις Αφίδνες

Περπατώντας τα πλακόστρωτα δρομάκια στο μοναδικό μας κτήμα στις Αφίδνες, λίγα χλμ έξω από τα βόρεια προάστια Αττικής, μπορείτε να απολαύστε την πανοραμική θέα στην κατάφυτη έκταση του κτήματος και την Πάρνηθα. Στο κτήμα μας στις Αφίδνες θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας, που εγγυώνται εκδηλώσεις γάμου και βάφτισης με συνέπεια και άριστη οργάνωση.

Το Κτήμα μας μπορεί να φιλοξενήσει έως και 800 άτομα, τα οποία θα απολαύσουν τις υπηρεσίες μας τόσο στις κατάφυτες εκτάσεις μας με καταπράσινους κήπους, όσο και γύρω από την επιβλητική πισίνα.

Μεταξύ των υπόλοιπων παροχών του Κτήματος συμπεριλαμβάνονται το ιδιωτικό parking με παρκαδόρο, στάθμευση-υποδοχή, στολισμός και διακόσμηση του χώρου, Dj με πλήρη ηχητική κάλυψη. Επιπλέον ο χώρος διαθέτει πλήρη κάλυψη ασύρματου δικτύου WiFi και είναι προσβάσιμος για ΑΜΕΑ, με ράμπες για εύκολη μετακίνηση παντού.

Ραντεβου – κρατησεις – επικοινωνια: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Δεξίωση στις Αφίδνες

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε