Κτήμα Γάμου στη Βαρυμπόμπη

Διοργανώστε μοναδικές εκδηλώσεις γάμου και βάφτισης στο εξωτικό μας κτήμα στη Βαρυμπόμπη, ακριβώς έξω από τα βασιλικά ανάκτορα στην Τατοΐου.

Κτήμα γάμου στη Βαρυμπόμπη

Βγαλμένα σαν από παραμύθι, το Κτήμα Δεξιώσεων στη Βαρυμπόμπη του Μ+Μ Κτήματα έχει όλα όσα μπορεί να ψάχνετε για την ιδανική σας δεξίωση.

Τα Μ+Μ Κτήματα Δεξιώσεων παρουσιάζουν τα 2 Κτήματα Δεξιώσεων στη Βαρυμπόμπη! Με εύκολη πρόσβαση, το Κτήμα Δεξιώσεων στη Βαρυμπόμπη βρίσκεται επί της Τατοΐου, λίγο έξω από την Κηφισιά στους πρόποδες της Πάρνηθας. Σας περιμένειγια να στεγάσει εκδηλώσεις γάμου και βάπτισης με υψηλή πολυτέλεια και αισθητική.

Σε περίπτωση που αναζητάτε ένα χώρο minimal και κομψό, το Κτήμα Γάμου στη Βαρυμπόμπη συνδυάζει μοναδική διακόσμηση και αέρινη αρχιτεκτονική. Περιβάλλεται από το καταπράσινο κήπο, ενώ στην κύρια αίθουσα εκδηλώσεων κυριαρχούν το λευκό της διακόσμησης και τα βαριά μοναστηριακά τραπέζια.

Το Κτήμα Δεξιώσεων στη Βαρυμπόμπη διατίθεται για εκδηλώσεις καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς η αίθουσα του επικοινωνεί αλλά και απομονώνεται εύκολα από τον εξωτερικό χώρο του κήπου και της πισίνας. Στις επιπλέον παρχές του Κτήματος Δεξιώσεων στη Βαρυμπόμπη περιλαμβάνονται parking καλεσμένων, ο χώρος υποδοχής και πλήρης οπτικοακουστικός εξοπλισμός για μοναδικά party!

Ραντεβού – κρατήσεις – επικοινωνία: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Δεξίωση στη Βαρυμπόμπη

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε