Κτήμα γάμου στη Βάρη

Το Cataleya Αποτελεί μια από τις επιλογές που προτείνουμε στα ζευγάρια που επιθυμούν να ζήσουν την ξεχωριστή μέρα του γάμου τους πραγματικά σαν VIP.

Κτήμα γάμου στη Βάρη

Το Cataleya Αποτελεί μια από τις επιλογές που προτείνουμε στα ζευγάρια που επιθυμούν να ζήσουν την ξεχωριστή μέρα του γάμου τους πραγματικά σαν VIP. Οι παροχές που σας προσφέρονται καλύπτουν κάθε απαίτηση και ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Από τις προτάσεις για τη διακόσμηση του χώρου και των τραπεζιών μέχρι την επιλογή επαγγελματιών που μπορούν να επιμεληθούν οπτικοακουστικά την εκδήλωσή σας, καθώς και τις απολαυστικές γεύσεις του μενού που επιμελούνται οι chefs του M+M Catering με την πολυετή εμπειρία τους.

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις, ακόμα και με περισσότερα από 500 άτομα, όλο το χρόνο είτε στην κλειστή γυάλινη αίθουσα είτε στα πολλά διαφορετικά σκηνικά που έχουν δημιουργηθεί σε μία έκταση 13 στρεμμάτων. Στο βυζαντινό εκκλησάκι του κτήματος μπορούν να τελεστούν με κάθε μεγαλοπρέπεια τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης, ενώ δίπλα στην πισίνα μπορείτε να διοργανώσετε ένα privé cocktail party.

προσεγμένη boho διακόσμηση του κτήματος δημιουργεί τη χαλαρή διάθεση που αναζητάτε και που σίγουρα θα χρειάζεστε τη μέρα του γάμου σας. Για τις ανάγκες σας μπορείτε να νοικιάσετε ένα από τα πέντε πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που διατίθενται.

Το Κτήμα Cataleya δύναται να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε εκδήλωση, κοινωνική ή εταιρική, εφόσον οι απαιτήσεις και τα Standars σας δεν σας επιτρέπουν να συμβιβαστείτε με τίποτα κατώτερο του τέλειου!

Ραντεβού – κρατήσεις – επικοινωνία: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Δεξίωση στη Βάρη

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε