Κτήμα Γάμου στην Κερατέα

Το Κτήμα Δεξιώσεων στην Κερατέα, προσφέρει ξεχωριστή αισθητική στην προσωπική σας εκδήλωση, δίπλα στη θάλασσα!

Κτήματα γάμου στην Κερατέα

Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό χώρο δεξιώσεων, το Κτήμα Γάμου στην Κερατέα – ένα κτήμα δεξιώσεων όπου η εκδήλωσή σας θα είναι παραμυθένια αισθητικής και θα απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες.

Το Κτήμα Δεξιώσεων στην Κερατέα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, ειδικά όσους κινούνται στα νότια προάστια της Αττικής και ενδιαφέρονται να τελεστεί η δεξίωσή τους με μοναδική θέα στη θάλασσα. Σε πλύ κοντινή απόσταση από το Κτήμα Δεξιώσεων στην Κερατέα, βρίσκονται εκπληκτικά εκκλησάκια στα οποία μπορείτε να τελέσετε το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισής σας, και στη συνέχεια να συνεχίσετε τη δεξίωσή σας στο Κτήμα μας.

Το Κτήμα Δεξιώσεων στην Κερατέα συνδυάζει μοναδικά το φυσικό περιβάλλον του κτήματος με τις ανέσεις που προσφέρει και την εκπληκτική θέα. Ξεκινώντας την εκδήλωσή σας, οι καλεσμένοι σας θα περάσουν πρώτα από το χώρο υποδοχής και στη συνέχεια μπορούν να απολαύσουν το welcome drink τους στις πανέμορφες γωνιές του κτήματος με κρυφούς κήπους και παρτέρια.

Το Κτήμα Δεξιώσεων στην Κερατέα διαθέτει ένα καταπράσινο εξωτερικό χώρο με γκαζόν για τις καλοκαιρινές σας εκδηλώσεις, καθώς και μία πλήρως εξοπλισμένη και κλιματιζόμενη παγόδα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τους χειμερινούς μήνες όσο και για πρωινές ή μεσημεριανές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η παγόδα επίσης μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε ημιϋπαίθριο χώρο, καθώς διαθέτει προσθαφαιρούμενες τζαμαρίες.

Το Κτήμα δεξιώσεων στην Κερατέα διαθέτει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για μία επιτυχημένη εκδήλωση. Από τη διακόσμηση και την άνεση του χώρου και το ιδιωτικό parking 200 θέσεων, μέχρι την πλήρη ηχητική και ηλεκτρολογική κάλυψη του πάρτι της δεξίωσής σας. Επιπλέον, οι μικροί σας καλεσμένοι δε θα βαρεθούν ούτε στιγμή, καθώς το κτήμα δεξιώσεων διαθέτει και παιδότοπο με φουσκωτές κατασκευές.

Τέλος, για το ζευγάρι ή τους νέους γονείς που θέλουν να διασκεδάσουν και οι ίδιοι στην προσωπικοί τους εκδήλωση χωρίς να αγχωθούν, διατίθεται και αυτόνομη κατοικία καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Έτσι μπορείτε να αφιερώσετε μερικές στιγμές ιδιωτικότητας για τη δική σας ξεκούραση ή προετοιμασία.

Ραντεβου – κρατησεις – επικοινωνια: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Δεξίωση στην Κερατέα

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε