Κτήμα Γάμου στα Σπάτα

Στα Σπάτα, στη μέση μιας καταπράσινης έκτασης με θέα τους μεσογειακούς αμπελώνες, είναι η ένας γαμήλιος παράδεισος που σας περιμένει να διοργανώσει μοναδικές εκδηλώσεις!

Κτήματα γάμου στα Σπάτα

Το Κτήμα Γάμου στα Σπάτα, ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός χώρος δεξιώσεων με τη διακριτική γοητεία της καταπράσινης φύσης που τον περιβάλλει και τη φιλοξενία μας, είναι ο ιδανικός χώρος για τις εκδηλώσεις γάμου και βάφτισης που θα χαραχθούν για πάντα στην καρδιά σας.

Το Κτήμα βρίσκεται σε ένα καταπράσινο λόφο στην περιοχή των Σπάτων, διαμορφωμένος με σεβασμό στο περιβάλλον και την αισθητική τοπίου. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της προνομιακής τοποθεσίας του συγκαταλέγεται και η απεριόριστη θέα στους μεσογειακούς αμπελώνες. Εκτός από τον απεριόριστο χώρο για τις δεξιώσεις σας, το Κτήμα διαθέτει και δικούς του αμπελώνες μέσω των οποίων καλλιεργούνται και παράγονται 3 ποικιλίες κρασιού – Αγιωργίτικο και Cabernet Sauvignon, ενώ φέτος παρουσιάστηκε και η επιλογή λευκού οίνου των ελληνικών ποικιλιών Μαλαγουζιάς και Ασύρτικου. Και οι 3 επιλογές είναι εξαιρετικά συνοδευτικά για το μενού της δεξίωσής σας και θα δώσουν μια νότα ξεχωριστής φροντίδας στους καλεσμένους σας. Μην διστάσετε να το δοκιμάσετε όταν επισκεφτείτε το Κτήμα!

Για την ημέρα της δεξίωσης, το κτήμα σας παρέχει το δικό σας διαμέρισμα για την προετοιμασία και την εύκολη και άμεση διαχείριση της δεξίωσης, χωρίς άγχος. Το διαμέρισμα αποτελεί την “κρυφή γωνιά” του κτήματος, καθώς διαθέτει ξεχωριστή βεράντα και πισίνα και προσφέρεται για την παραμονή του ζευγαριού τη νύχτα της γαμήλιας δεξίωσης.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, οι καλεσμένοι σας καλωσορίζονται στο χώρο υποδοχής όπου μπορούν να απολαύσουν ένα welcome drink, πριν προχωρήσουν στον ξεχωριστό χώρο της εκδήλωσης όπου θα δειπνήσουν. Ο χώρος της εκδήλωσης διαθέτει επαγγελματικό σύστημα ηχητικού εξοπλισμού καθώς και εγκαταστάσεις για live συγκρότημα. Καθόλη τη διάρκεια της δεξίωσης, οι καλεσμένοι εξυπηρετούνται από το ανθρώπινο δυναμικό μας.

Ραντεβου – κρατησεις – επικοινωνια: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Δεξίωση στα Σπάτα

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Click here to change this text

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε