Κτήματα Γάμου με Εκκλησάκι

Συνδυάστε το ιερό μυστήριο του γάμου και της βάφτισης με μια αξέχαστη δεξίωσή, στα Κτήματά μας με εκκλησάκι

Κτήματα Γάμου με Εκκλησάκι

Κτήματα γάμου με εκκλησάκι

Μπορείτε να διαλέξετε μερικά από τα ομορφότερα κτήματα δεξιώσων με εκκλησάκι στον Αγ. Στέφανο, το Κορωπί, τη Βαρυμπόμπη, τον Αυλώνα και τη Σαλαμίνα.

Ζητήστε μας σήμερα περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει!

Μ+Μ Κτήματα Δεξιώσεων

Η εποχή είναι γρήγορη και επιτάσσει τους ρυθμούς της ακόμα και στις εκδηλώσεις γάμου και βάφτισης. Η νέα τάση στο χώρο των εκδηλώσεων είναι να επιλέγεται ένα κτήμα το οποίο όχι μόνο να μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες εκδήλωσης του γάμου ή της βάφτισης, αλλά να είναι σε θέση να φιλοξενήσει και το ίδιο το μυστήριο.

Επιλέξτε για τη δική σας δεξίωση γάμου ή βάφτισης ένα Κτήμα δεξιώσεεων το οποίο διαθέτει και εκκλησία στους εσωτερικούς του χώρους, και συνδυάστε το ιερό μυστήριο με ένα αξέχαστο πάρτυ στη συνέχεια. Επιλέγοντας να τελέσετε το μυστήριο στο ίδιο Κτήμα όπου θα ακολουθήσεις και η εκδήλωση μετά, αφ’ενός γλιτώνετε χρόνο στις μετακινήσεις τηρώντας με συνέπεια το χρονοδιάγραμμά σας. Αφ’ετέρου μπορούν να εξυπηρετηθούν στον ίδιο χώρο δύο τελετές κατόπιν συνεννόησης, δηλαδή και ορθόδοξος χριστιανικός γάμος αλλά και καθολικός.

Το M+M Κτήματα Δεξιώσεων μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας. Τα Κτήματά μας με εκκλησάκι μπορείτε να τα βρείτε στις περιοχές του Κορωπίου, Βαρυμπόμπης, Αγ. ΣτεφάνουΑυλώνα και στη Σαλαμίνα. Ρωτήστε μας σήμερα για τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν και εμείς θα σας προτείνουμε όλα τα διαθέσιμα Κτήματα δεξιώσεων με εκκλησάκι στο χώρο της Αττικής

Ραντεβου – κρατησεις – επικοινωνια: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Κτήματα γάμου με εκκλησάκι

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε