Δεξιώσεις με θέα την Ακρόπολη

Απολαύστε μοναδικές δεξιώσεις με θέα την Ακρόπολη, σε ξεχωριστούς χώρους εκδηλώσεων που ευνοούν κάθε εποχή!

Χώροι δεξιώσεων με θέα την Ακρόπολη

Διοργανώστε μία ανεπανάληπτη εκδήλωση σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Συντάγματος, με θέα το λόφο της Ακρόπολης και την πόλη των Αθηνών

Ζητήστε μας σήμερα περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν!

Μ+Μ Κτήματα Δεξιώσεων

Η πολυτέλεια μίας εκδήλωσης και η εύκολη πρόσβαση στο χώρο της δεξίωσης πλέον συνδυάζονται, με την παρουσίαση των μοναδικών μας χώρων με θέα την Ακρόπολη.

Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος, και με εύκολη πρόσβαση με όλα τα μέσα μεταφοράς και τις οδικές αρτηρίες, οι Πολυχώροι μας με θέα την Ακρόπολη σας προσφέρουν την ιδανική λύση για εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Οι Πολυχώροι μας με θέα την Ακρόπολη διαθέτουν τόσο κλειστές αίθουσες όσο και εντυπωσιακά αίθρια, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν τις δικές σας εκδηλώσεις γάμου, βάπτισης και εταιρικών event καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Με εντυπωσιακό φωτισμό στο εσωτερικό των αιθουσών και μίνιμαλ αρχιτεκτονικά στοιχεία στον εξωτερικό χώρο που αναδεικνύουν το αστικό τοπίο και τη θέα των αρχαιολογικών χώρων, είναι σίγουρο ότι οι Χώροι μας με θέα την Ακρόπολη θα κλέψουν την καρδιά σας και θα φιλοξενήσουν αξέχαστες στιγμές!

Με την καθοδήγησή μας θα ετοιμάσουμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια την προσωπική ή εταιρική σας δεξίωση, σε ότι αφορά το μενού της δεξίωσής, τη διακόσμηση και το φωτισμό των χώρων χωρητικότητας 300-500 ατόμων. Η ευελιξία στη διάταξη του χώρου επιτρέπει τη διαμόρφωσή του ανάλογα με τις ανάγκες, τον αριθμό των καλεσμένων της δεξίωσης και το στυλ της εκδήλωσης που επιθυμείτε.

Ραντεβου – κρατησεις – επικοινωνια: 2104620821-6932258454

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Χώρους δεξιώσεων με θέα την Ακρόπολη

GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε